LR Night Master – напитка за по-добър сън

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

При редовен прием, Night Master се грижи дългосрочно за нашата пълноценна почивка по време на сън с Уникален ТРОЕН ЕФЕКТ:

1. ЗАСПИВАТЕ ПО-БЪРЗО, заради по-доброто отпускане

При редовен прием, Night Master помага дългосрочно за отпускане на тялото и ума и затова заспивате по-бързо. Отпускането и спокойствието на тялото и ума са в основата на лесното заспиване. Иначе не можем да успокоим мислите си и мускулите не могат да се отпуснат.

Тайната на лука

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

През 1919г умират 40 милиона души от Грип, така нареченият испански грип.

Един лекар посетил много селяни, за да види дали може да им помогне в борбата с грипа. Много от селяните и техните семейства се били заразили с грипа и много от тях починали.

Лекарят обаче се натъкнал на един селски стопанин, чието семейство било абсолютно здраво никои не се бил заразил от болестта.

Лимон и сода бикарбонат с много по-силен ефект от химиотерапията

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Лимонът е вълшебен плод, който има способността да убива раковите клетки. Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия и е чудесна профилактика за нашето здраве!

Без захар или подсладители, вкусът му е приятен – натурална лимонада и не предизвиква ужасно ефектите от химиотерапията.
Има силен анти – канцерогенен ефект, силен ефект върху кисти и тумори. Действа изключително добре при рак.

Лимонът притежава и силен анти - микробен ефект с широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички – те обикновено живеят на места с висока киселинност.

12 Ползи за здравето от Омега 3 и Рибеното масло

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Омега 3 мастни киселини са есенциални мастни киселини - не могат да бъдат синтезирани от човешкото тяло,

но са от жизненоважно значение за нормалния метаболизъм и затова трябва да си ги набавяме изцяло от храната. Ето  някои ползи от приема им:

1. Намаляват риска от сърдечносъдови заболявания

Омега-3 мастните киселини повишават нивата на добрия холестерол и понижават триглицеридите.

2. Спомагат за преодоляването на депресивни състояния и безпокойство.

Рейши – гъбата на дълголетието

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.86 (7 Votes)

Гъбата рейши, се използва в Източната медицина повече от 2 хиляди години. Китайците я наричат Линг Ши – гъбата на безсмъртието и я поставят на първо място по лечебни свойства, дори преди женшена!

Ценната гъба е била извънредно скъпа и за лечение са я използвали само в императорското семейство и единици благороднически семейства.