SOS аптечка за спешна помощ с топ качество и безброй приложения и комбинации!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.90 (5 Votes)

Алое Вера е най-забележителното лечебно растение, измислено от природата!

Действа успокояващо, с противовъзпалителни и анти-бактериални свойства.

Образува защитен слой върху увредената кожа, хидратира я и улеснява процеса на оздравяване. Ето какво може:

 

Aloe Vera Box, SOS аптечка за спешна помощ с топ качество и безброй приложения и комбинации!

Комплект от три мултифункционални продукта с регенериращи свойства, подходящи за всяка възраст и пол, за здраве и красота, у дома и за път!!!

Кути­я­та Алое Вера  съдър­жа 3 мно­го­фун­к­ци­о­нал­ни про­дук­та:

  1. Спрей за спеш­на помощ 83% Алое Вера + 12 бил­ки;
  2. Алое Вера кон­цен­т­рат -  90%;
  3. Алое Вера крем с про­по­лис - 79% Алое Вера. 

Последователност при употреба на продуктите:

1. Ползва се спреят - за дезинфекция и отваряне на клетките като по този начин подготвя кожата за следващият продукт, който се нанася след попиване на спрея.
2. След спреят се нанася концентратът. 

3. След като и концентратът попие се нанася кремът с прополис. 

Приложение:

1. При рани – порезни, диабетични, изгаряния от слънцето или битови изгаряния, удари, навяхвания, ожулвания, синини. Ползваме - Спрей, концентрт, прополис - толкова често, колкото е необходимо.

Подходящо за деца и домашни любимци (тъй като ближат раните си), безвредно и безболезнено.

Дезинфекцира, охлажда и регенерира кожата, успокоява раздразненията и възпаленията. Концентрата се използва като лапа при ударени и натъртени зони с оток.

При изгаряния, включително слънчеви - нанася се директно върху мястото. Отнема парещата болка, действа облекчаващо.

При рани - върху и около раната. Спомага за бързото им зарастване. Придърпва краищата на отворените рани и те бързо се затварят. Заличава до голяма степен до 3 годишни белези от операции и рани.

При диабетни рани се нанася около раната, докато се затвори напълно. 

2. Сърбеж, ухапвания от насекоми, обриви от алергии, включително слънчева алергия, брадавици, зачервяване, отоци, лечение на мазоли: Спрей и концентрат  – използва се толкова често, колкото е необходимо. Облекчава и охлажда „изгарящите“ места.

3 Напукани пети: преди лягане - спрей, концентрат, крем с прополис. Обуват се леки чорапи.

4. Херпес – Спрей, концентрат и прополис крем.

5. Хемороиди – концентрирания гел го поставяме в алуминиево фолио и го навиваме на руло. Използваме го като свещички след замразяване във фризера.

6. Кожни дефекти, белези от акне, слънчеви и след бременност петна: При Акне – дезинфектиращо, успокоява раздразнения и възпалиния и регенерира. Спрей и концентрат. Образува защитен филм върху проблемната кожа. Успокоява и охлажда.

7. Гъбички по краката и по ноктите: Спрей и концентрат

8. При екземи: Спрей и прополис крем, особено след контакт с вода и сапун или студено.

9. Псориазис: Спрей, концентрат, крем с прополис.

10. При подсичане: Крем алое вера с Прополис.

11. Капиляри и вени: Концентрата  се поставя в хладилник за охлаждане. Пръскаме със спрея, след което се намазва върху капилярите или други кръвоносни съдове.

12. Като крем за ръце за особено суха кожа: Спрей и след това крем с Прополис. Подходящ като защитен крем. Добре се справя със суха, уморена кожа и склона към лющене на лактите, коленете и стъпалата.

13. При проблеми и екземи със скалпа, както и пърхут: След шампоан Microsilver, напръскайте със спрея на чиста и влажна коса. Без отмиване. Ефективно и релаксиращо. Успокоява, охлажда, лекува.

14. При раздразнения след бръснене и след депилация – напръскайте със спрея и нанесете от крема с прополис. Същото се прави и за дехидратирана и уморена кожа. 

15. Преди да нанесем крем за лице или какъвто и да е терапевтичен крем: със спрея се напръсква лицето или мястото. Така кожата се хидратира и се подготвя за по-добро усвояване на съставките на крема и има по добра ефективност.

Като дневен или нощен крем - директно нанасяне. За суха кожа на лицето – крема с прополис се комбинира с концентрат, като този с прополис е повече. Смесва се малко количество от двата крема. За нормална кожа - 50:50. При мазна кожа - обратното.

15. При хрема – напръскайте в носа, бързо пресича хремата, когато  е в начален стадий. 

16. При болки в гърлото – напръскайте със спрея в гърлото по-голямо количество и направете гаргара, няма опасност от поглъщане.

17. Бол­ки в уши­те — дирек­т­но кап­ва­не на кап­ка от спрея.

Aloe Vera Box - Един от най-продаваните и най-популярните продукти на немската компания за здраве и красота – LR Health & Beauty.

Каталози с продукти LR

За повече информация и за поръчка позвънете на телефон 0898618150. Доставката е безплатна.

Едно е да си даваш парите със съмнение, че ще бъдеш прецакан за пореден път, съвсем друго да си доволен и да го препоръчваш на приятели... даже и да ти плащат за това!!! Как ли? За да разберете - позвънете на тел. 0898618150.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.90 (5 Votes)

Mind Master – първият продукт насочен към намаляване на стреса и повишаване на резултатността!

LR Хидратиращ гел-крем за лице Алое Вера – за сияйна и еластична кожа