LR Night Master – напитка за по-добър сън

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

При редовен прием, Night Master се грижи дългосрочно за нашата пълноценна почивка по време на сън с Уникален ТРОЕН ЕФЕКТ:

1. ЗАСПИВАТЕ ПО-БЪРЗО, заради по-доброто отпускане

При редовен прием, Night Master помага дългосрочно за отпускане на тялото и ума и затова заспивате по-бързо. Отпускането и спокойствието на тялото и ума са в основата на лесното заспиване. Иначе не можем да успокоим мислите си и мускулите не могат да се отпуснат.

2. СПИТЕ ПО-ДЪЛБОКО, заради подобреното качество на съня

Night Master подпомага естествения синтез на хормона на съня мелатонин в организма.
Много фактори допринасят за добър сън, но нивото на мелатонин има решаващо значение. Хормонът регулира цикъла на сън и бодърстване. В съответната концентрация ни кара да се чувстваме уморени и помага да заспим по-бързо и да спим по-дълбоко.

3. СЪБУЖДАТЕ СЕ ОТПОЧИНАЛИ, заради оптималното възстановяване по време на сън.

Регенерацията по време на сън е жизненоважна. Мозъкът обработва информация, впечатления и стимули. Освобождават се хормони на растежа, които задействат растежа на мускулатурата и механизмите за самовъзстановяване. Имунната система също си почива.

1• Витамините тиамин, ниацин, B6, B12 и магнезият в добавката, допринасят за нормална функция на нервната система, а цинкът за нормална когнитивна функция.

2• Витамин B6 допринася за регулиране на хормоналната дейност.

3• Магнезият допринася за нормална мускулна функция.

4• Цинкът допринася за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите и кожата, както и за нормална функция на имунната система.

5• Night Master съдържа ценни съставки от природата като Алое Вера, екстракт от шафран и екстракт от хмел.

100% веган, без лактоза, без глутен, без захар.
Съдържание - 30 сашета х 3,7 гр всяко.

 

МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТ:

Продуктът Night Master е изключителен по рода си, съчетаващ в себе си 3 основни компонента за пълноценна почивка по време на сън, без да предизвиква пристрастяване.

Триптофанът, магнезият и витамините от групата на В подпомагат естествения ритъм на съня и участват в естествения синтез на мелатонин в тялото.

Шафранът и хмелът, имат успокояващо и отпускащо действие. Алое Вера допълва и потенцира действието на останалите съставки. Продуктът е подходящ за всички нас, които живеем бързо, не си доспиваме и сме изложени на високи нива на стрес.

Силно го препоръчвам през цялата година, защото сънят е здраве и е наистина важно да сме достатъчно отпочинали.

Д-р Райна Стоянова
диетолог, ендокринолог

Разбъркайте съдържанието на едно саше в 100 мл вода и изпийте 30 минути преди лягане. Може да се приема и след миене на зъбите. С натурален вкус на череша.

За повече информация и за поръчка позвънете на телефон 0898618150.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Mind Master – първият продукт насочен към намаляване на стреса и повишаване на резултатността!

5in1 Beauty Elixir - Млади и красиви, независимо от възрастта!