Тайните на красивата кожа – специфични грижи

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Кремове, Серуми, Ампули и Капсули…

Каква е разликата между кремове и серуми?

КРЕМОВЕ

Кремовете съдържат съставки специално проектирани да направят външните слоеве на кожата ПО-МЕКИ и ПЛЪТНИ, като УВЕЛИЧАВАТ ХИДРАТАЦИЯТА и намаляват загубата на влага.

 

В състава на кремовете влизат естествени кожни липиди и масла, овлажняващи и подобряващи агенти.

Кремовете предпазват и възстановяват сухата кожа, предпазват чувствителната кожа, подобряват тонуса, релефа, състоянието и външния й вид като цяло.

СЕРУМИ

КОНСИСТЕНЦИЯТА им е ПО-ЛЕКА от тази на кремовете. Серумите са на водна или маслена основа, но по - леки и бързо поемани от кожата, което ги прави подходящи за всички типове кожа, като и доставят специфични активни съставки.

Увеличават ефикасността на кремовете, а могат и да се използват преди грим за по-гладко нанасяне и по-добър цялостен вид.

1. При какви случаи да използвате серум, капсула, ампула?

Серумите и капсулите са разработени да подхранват кожата и да осигурят максимална ефективност на продуктите от ежедневната ви грижа за кожата.

Ако кожата ви няма тонус или изисква допълнителна грижа, се препоръчва едномесечна употреба на серум или капсули за пълно подхранване на кожата.

Капсулата е чудесна основа при лицев масаж.

Ампулата може да се използва за единична терапия, когато ви е необходим моментален ефект.

2. Добре е да се използват продукти от една и съща серия?

Защото се възползвате от ефекта на същите активни съставки в капсулите и в дневния/нощния крем, което осигурява максимален ефект.

3. Колко често да използвате серум или капсула?

Напълно безопасно е да използвате серум или капсули в ежедневната грижа за кожата и могат да бъдат използвани за дневна и/или нощна грижа целогодишно за максимален ефект.

Може да ги използвате и за едномесечна терапия към ежедневната грижа, за да подхраните кожата.

4. Как да ги използвате?

Нанесете на почистена и тонизирана кожа и втрийте в кожата до пълно попиване. Продължете с околоочен, дневен или нощен крем.

5. Могат ли капсули, серум, ампули да се използват самостоятелно?

Да, може, но по-добри резултати се постигат, ако използвате и крем.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)