L-Recapin. Какво да правим, когато косата пада?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Искате ли по-гъста и обемна коса?

За да бъде здрава, косата трябва да бъде подхранена!

КОСОПАД!

След 30-40-годишна възраст много мъже и жени може да забележат леко и нормално изтъняване на косата.

Понякога причини като силен стрес, хранителни промени, хормонални промени (бременност, пубертет и менопауза), могат да доведат до обратима загуба на коса.

Здравословни състояния като заболяване на щитовидната жлеза и желязодефицитна анемия, също може да предизвикат косопад.

Препоръчително е да се направят лабораторни тестове, за да се установи каква е причината за косопада.

Има лекарства, чиито страничен ефект е косопада – химиотерапия и медикаменти за лечение на имуннта система или рак.

ПРЕВЕНЦИЯ!

Някои форми на косопад могат да бъдат предотвратени чрез минимизиране на стреса, здравословно хранене и използването на щадящи фризурни процедури.

Косопадът следствие на гъбично засягане, може да бъде предотвратен чрез добра хигиена, избягване носенето на чужди шапки и употребата на чужди гребени и четки за коса. 

Приемайте ежедневно мултивитамини, съдържащи цинк, витамин В, D, фолиева киселина, желязо и калций.

 

ДОКАЗАН ЕФЕКТ!

След 4 месечна употребата на продукта:

L-Recapin забавя косопада. Косата остава по-дълго във фаза на растеж.

L-Recapin спомага за по-добро закрепване на космените фоликули и по този начин може да предотврати преждевременния косопад.

Комплексът от активни съставки на L-Recapin защитава, укрепва и възстановява космените фоликули.

Ползването на L-Recapin е желателно да бъде съпроводено и от прием на хранителни добавки за прочистване и засилване на имунната система, като:  Силицият в Aloe Vera Гелът за пиене Intense Sivera е важен за здравината на КОСАТА и НОКТИТЕ, както и за доставяне на необходимите витамини и минерали на организма и прочистването му от токсини, мазнини, шлаки, отрови.  

Продължителността на употреба при всеки е различна и в зависимост от степента и причината на косопада.

В случай, че след продължителна употреба (над 15 седмици) няма ефект, потърсете медицинска консултация за диагностициране на проблема от лекар-специалист.


Шампоан L-Recapin 
почиства косата, намалява косопада и подобрява общия вид.

Косите ни са отражение на вътрешното състояние на организма. Ако имаме спад в имунната система, липсват ни витамини или сме стресирани, това оказва влияние и на състоянието на косата.


Тоник L-Recapin - прекъсва косопада, укрепва и подхранва корена на косата, усилва кръвоснабдяването, спомага за израстване на нови коси.

Докато косата все още е мокра, нанесете тоника с помощта на пипетата, за да го нанесете равномерно към горната част на скалпа и масажирайте с кръгови движения. Само редовното му използване ще доведе до оптимален успех.

Не омазнява косата и не мирише лошо. 

Резултатите от ползването на цялата серия – след 10 дни по-здрав косъм и намаляване на косопада. В края на първия и началото на вторият месец изникват нови коси. Цялостна терапия 4 месеца без прекъсване.

Невероятен ефект и при мигли и вежди!

Косата ни увеличава жизнеността, интуицията ни и е буфер за стреса. 

Според  радиестезистът инж. Радослав Димитров, косата ни е огледало на състоянието на целия организъм,  дори разкрива някои заболявания и психологически особености на индивида.

Мъжете често се стрижат нула номер и така нулират стреса, който се е натрупал в биологичните им системи. Същото би могло да се каже донякъде и за дамите, които драстично сменят прическите си. Променяйки най-високото място от нашата система – главата, ние сякаш пренавиваме житейският си часовник...

Каталог на LR - Collection 1|2018

Питайте КАКВОТО ВИ ИНТЕРЕСУВА, както и как можете да получите директен достъп до завода, за да пазарувате с отстъпка, като в същото време получавате много бонуси и крепко здраве...

Обадете се на тел. 0898618150 за допълнителна информация и да направите поръчка! 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

КРАСИВА ВИЗИЯ - ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО

Освежаване и хигиена за цялото тяло с най-доброто от Алое Вера.

ALOE VERA гел за пиене с екстракт от КОПРИВА