HAWAII - вълнуващ и екзотичен!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ОРИЕНТАЛСКИ - СТРАСТЕН - ПРЕЛЪСТЯВАЩ

Вълнуващ и екзотичен като Хавай. 

Изкусителна ароматна комбинация от канела, хелиотроп, ванилия и тонка събужда спомени за неангажиращ летен флирт!

Успокояващият аромат на Канела ни помага в несигурни времена. Сладък и чувствен, ароматът на Канелата е признат като афродизиак от хиляди години.

Тя може да окаже ползотворно влияние не само върху тялото, но и върху човешкия дух. Дори според някои учения, привлича богатството към човека, който я употребява, като трансформира вътрешните му убеждения....

Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегантност.Миризмата и успокоява и ни вдъхва положителни емоции. Ароматът на ванилията действа и като страхотен афродизиак и повдига либидото.

Според някои учени приятното ухание подпомага за загубата на тегло. Тук идва и една от ролите на ванилията. Нейният аромат е прекрасен заместител на сладкишите и кара организмът ви да отделя хормона на щастието. 

Тонката е ухание с ефект на силно привличане и афродизиак, достигащ дори до хипноза. Характерното за нея е, че ароматът й е сладък, топъл, деликатен, ненатрапчив, но в същото време и опияняващ и вкусен.  

50 мл; Производител: LR 

Каталог BEAUTY на LR

LR е утвърден компетентен партньор в разработването на аромати.

Парфюмите на LR се отличават с високото качество, ценни съставки, високо съдържание на парфюмни масла и доказаната дълготрайност.

За поръчка или как можете да получите директен достъп до завода, за да пазарувате на заводски цени с отстъпка - телефон 0898618150.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Дамски парфюм LR CLASSICS - VALENCIA - 50 ml

Дамски парфюм Santorini - LR Classics.

Дамски парфюм MEU by Cristina Ferreira

МАРКОВИ ПАРФЮМИ LR