Киану Рийвс - Животът си заслужава живеенето!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Повечето хора ме познават, но не знаят историята ми.

На 3-годишна възраст гледах как баща ми си тръгва. През годините посещавах 4 различни училища и се борих с дислексия, което правеше образованието ми още по-голямо предизвикателство, отколкото е за повечето хора. В крайна сметка напуснах гимназия, без да завърша.

Когато бях на 23, най-близкият ми приятел, Ривър Финикс почина от свръхдоза.
През 1998 година срещнах Дженифър Сайм. Влюбихме се от пръв поглед и през 1999 година Дженифър забременя с дъщеря ни.

За съжаление, след 8 месеца, детето се роди мъртво. Бяхме покрусени от смъртта ѝ и това доведе до края на връзката ни. 18 месеца по-късно Дженифър почина в катастрофа. Оттогава избягвам сериозните взаимоотношения и идеята за деца.

 

По-малката ми сестра бе болна от левкемия. Днес тя е здрава, а аз дарих 70% от приходите си от филма „Матрицата“ на болници, които лекуват заболяването.

Аз съм една от малкото холивудски звезди без имение. Нямам бодигардове и не нося скъпи дрехи. И въпреки, че ме оценяват на 100 милиона долара, все още се возя в метрото и ми харесва!

Затова, смятам, че всички можем да се съгласим, че дори в лицето на трагедията, един силен, стабилен човек може да израсте и успее.

Независимо какво се случва в живота ти, можеш да го превъзмогнеш!
Животът си заслужава живеенето.

Хората не знаят нещо за мен:  преди няколко години бях в депресия. Никога не казах за това  на никого. Трябваше да намеря свой начин да я  преодолея. Човекът, който не ми позволяваше  да бъда щастлив – бях самият аз.

Всеки ден е ценен, и нека да се отнасяме така към него. Няма гаранция, че утре ще дойде, така че живейте днес! 

Keanu Charles Reeves

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

11 урока за постигане на успех

Пет вдъхновяващи цитата от милиардера Марк Кюбан

Брус Уилис за важните неща в живота